Koulutus

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).

notifications Tulevat koulutukset

notifications_off Menneet koulutukset

TEKNO – Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi –hankkeen yksi päätehtävistä on kehittää koulutusta ja verkostoja, joilla edistetään sote-alan terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaamista niin työntekijöiden kuin heidän asiakkaidensa hyväksi.

Koulutuksen käynyt ammattilainen tai muu toimija saa koulutuksensa jälkeen ns. teknologiapassin, jossa kuvaillaan koulutuksen kautta saatu osaaminen. Passeja on eri tasoisia, riippuen siitä mikä on osaamisen tarve ja käydyn koulutuksen laajuus. Koulutukset tulevat olemaan maksuttomia ja niitä suunnitellaan parhaillaan.

Tule myöhemmin sivuillemme tai seuraa meitä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissamme (linkit etusivulla) ja jää kuulolle tulevista koulutuksistamme. Voit myös jättää yhteystietosi meille alasivullamme Yhteystiedot ja me huolehdimme siitä, että pysyt ajan tasalla tulevista koulutuksista.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja oppimaan uutta!