Yleistietoa

Miten analoginen sukupolvi pärjää digitaalisessa ajassa? Sitä kysyivät Laurean opiskelijat syyslukukaudella itseltään ja ympäristöltään monet kerrat. Kyseinen ongelma oli nostettu pöydälle osana ensimmäisen vuoden sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijoita englanninkielisessä koulutuksessa. Kahden alan yhteinen opintojaksointegraatio TEKNO-hankkeeseen toteutettiin opettajiensa, Lloyd Bethellin ja Jonna Vierulan, ohjauksessa sekä hankkeen projektipäällikön Tiina Leppäniemen tuella.

TEKNO-Hankkeen osaamistärskyt järjestetään tänä syksynä hieman uudella tavalla, nimittäin TEKNO-Hanke lähtee mukaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille järjestettävään Parasta aikaa -koulutustapahtumaan. TEKNO-Hanke on esillä tapahtumassa omalla osastopaikallansa, jonne hankkeen osatoteuttaja Upgraded on kutsunut mukaan neljä startup-yritystä. Upgraded on Suomen terveysalan startupien yhdistys, joka muun muassa tukee startupien verkottumista alan eri toimijoiden kanssa

Terveysalan startup-yritysten yhdistys Upgraded on ollut aktiivinen osatoteuttaja TEKNO-hankkeessa. Tästä voit lukea tiivistetysti, mitä Upgraded on tehnyt tähän saakka yhdessä TEKNO-hankkeen kanssa vuonna 2018.

TEKNO – Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hankkeelle on perustettu Facebook:iin oma suljettu keskusteluryhmä TEKNO-Forum. Uuden keskusteluryhmän tavoitteena on välittää tietoa sekä kehittää sosiaali- ja terveysalan verkostoitumista ja edistää alan työntekijöiden ja opiskelijoiden sekä yksittäisten “fiksujen kansalaisten” hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamista.

Upgraded - the Health Startup Association of Finland has been an active implementer in the TEKNO-Project. Here is a brief summary of what Upgraded has been doing so far together with the TEKNO-Project in 2018.