Seniori365.fi liittyi osaksi TEKNO-hanketta

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).

Seniori365.fi liittyi osaksi TEKNO-hanketta

Tekno-hankkeen osatavoite on tukea sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden, alan opiskelijoiden sekä myös yksittäisen kansalaisen smart citizen hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamista. Seniori365.fi on tänä keväänä liittynyt mukaan TEKNO-hankkeeseen tavoitteena edelleen kehittää jo olemassa olevaa virtuaalista palvelualustaa, jossa mm. hyvinvointi- ja terveysteknologiatuotteita tarjoavat yritykset ja tuotteita tarvitsevat loppukäyttäjät kohtaavat mahdollisimman helposti. Seniori365.fi –palvelussa varsinkin ikäihmisien ja heidän omaistensa on vaivatonta tutustua rauhassa hyvinvointialan tuotteita tarjoaviin yrityksiin, heidän tarjoamiin tuotteisiin ja niiden saatavuuteen. Näin voimme osaltamme edistää yksityisen kysynnän ja tarjonnan kasvua myös hyvinvointiteknologiatuotteiden osalta. Tavoitteenamme on saada tämän vuoden aikana mahdollisimman kattavasti terveys- ja hyvinvointiteknologiatuotteita tarjoavia yrityksiä rekisteröitymään seniori365.fi –palveluun.

Seniori365.fi -palvelualusta toimii myös Laurean eri alojen opiskelijoiden virtuaalisena oppimisympäristönä. Palvelu on tunnustettu osaksi Laurean digivisiota ja se on yhtenä kehittämiskohteena Laurean strategisessa kehittämishankkeessa Onnistuva opiskelija. Olemmekin saaneet viime aikoina paljon uutta hyvää materiaalia sivustolle mm. restonomi-, terveydenhoitoalan sekä turvallisuusalan opiskelijoilta erityyppisten projektitoimeksiantojen tuloksena. Näkyvin ja suurin muutos sivustolla on ehkä kuitenkin uuden Turvallisuus –osion rakentaminen, jonka sisällöntuotannon sekä rakenteen suunnittelun hoiti ansiokkaasti ryhmä turvallisuusalan opiskelijoita Leppävaaran kampukselta. Iloksemme olemme voineet todeta, että eri alojen opiskelijoiden innokkuus, kekseliäisyys, oma-aloitteellisuus, itseohjautuvuus ja projektitöille omistautuneisuus on ollut tänä keväänä erityisen silmiinpistävää. Opiskelija-integraatio ja -ohjaus seniori365.fi –virtuaalialustalle onkin ollut siksi erityisen onnistunut alku vuonna, joten syksyä varten odotukset ovat jo korkealla tältäkin osin.

Seniori365.fi näkyy myös kentällä eri tilaisuuksissa, joissa kerromme mm. seniori365 -palvelun toiminnoista ja tarjonnasta. Toukokuussa osallistumme Aktiivisuutta Elämään Senioreille -tapahtumissa viidessä eri palvelukeskuksessa Espoossa. Mukana tuolloin myös TEKNO ja osaksi Teknologialainaamo. Lisätietoja tapahtumista mm. seniori365 –tapahtumakalenterista sekä etusivun S365 -esittelytapahtumista.

Käy tutustumassa viimeistään nyt www.seniori365.fi -palveluun !

Share