TEKNO-Hankkeella on nyt myös oma keskusteluryhmä TEKNO-Forum

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).

TEKNO-Hankkeella on nyt myös oma keskusteluryhmä TEKNO-Forum

TEKNO – Terveys- ja hyvinvointiteknologiaosaaminen sujuvaksi -hankkeelle on perustettu Facebook:iin oma suljettu keskusteluryhmä TEKNO-Forum. Uuden keskusteluryhmän tavoitteena on välittää tietoa sekä kehittää sosiaali- ja terveysalan verkostoitumista ja edistää alan työntekijöiden ja opiskelijoiden sekä yksittäisten “fiksujen kansalaisten” hyvinvointi- ja terveysteknologiaosaamista.

Tavoitteena on luoda ympäristö, jossa teknologian ja sote-alan ammattilaiset ja loppukäyttäjät oppivat toisiltaan sekä saavat tietoa uusista innovaatioista ja tuotteista. Ryhmän tarkoituksena ei kuitenkaan ole tuotteiden myynti tai markkinointi.

TEKNO-hanke keskittyy erityisesti kotona pärjäämistä tukevaan teknologiaan sekä tuotteisiin. Tavoitteena on, että TEKNO-Forumilla käytävä keskustelu keskittyisi erityisesti näihin aiheisiin.

 

TEKNO-Forum -ryhmään ovat tervetulleita kaikki teknologiasta kiinnostuneet sosiaali- ja terveysalan sekä terveys- ja hyvinvointiteknologia-alan ammattilaiset sekä opiskelijat, yrittäjät ja kaikki, jotka haluavat kehittää omaa terveysteknologiaosaamistaan!

Ryhmä julkistettiin ensimmäisen kerran TEKNO-Tärskyillä 31.5.2018 Upgraded Life Festivalilla.

 

Tervetuloa jakamaan tietoa, keskustelemaan ja oppimaan yhdessä!

Voit lähettää liittymispyynnön täällä: TEKNO-Forum(Linkki vie Facebookiin).

Share