BuddyCare

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).
Share

BuddyCare

Tuotteen kuvaus: 

BuddyCare on leikkaushoidon koordinointityökalu, joka tukee leikkauksiin valmistautuvia ja niistä toipuvia potilaita ja heidän lähimmäisiään sekä tarjoaa hoitohenkilökunnalle reaaliaikaista dataan perustuvaa tietoa valmistautumis- ja kuntoutustoimenpiteistä. Kokonaisuuteen kuuluu leikkauspotilaan mobiilisovellus ja hoitohenkilökunnan selainpohjainen seurantatyökalu.

Potilaille suunnattu sovellus pitää potilaan ajan tasalla muistettavista asioista ennen ja jälkeen leikkauksen ja varmistaa, että potilas on aina tietoinen hoitopolun seuraavista vaiheista. Sovellus automatisoi kaikki ohjeet, lomakkeet ja muistutukset sekä kommunikoinnin potilaan ja hoitopaikan välillä mahdollistaen joustavamman ja tehokkaamman hoitoprosessin.

Hoitohenkilökunnalle suunnattu työkalu kerää ja analysoi tietoa potilaskohtaisesti ennen ja jälkeen leikkauksen. Visualisoitu tieto mahdollistaa keskittymisen niihin tapauksiin, jotka saattavat johtaa leikkauksen peruuntumiseen tai muuhun odottamattomaan ongelmaan. Työkalun avulla hoitohenkilökunta voi lisätä potilaskohtaisia ohjeistuksia sovellukseen ja työkalu toimii myös osana ajanvarausjärjestelmää.