Dottli

Share

Dottli

Tuotteen kuvaus: 

Dottli:n diabeteksen seurantasovellus

Dottlin avulla voit yhdistää dataa useista eri aktiivisuusmittareista, lääkinnällisistä laitteista ja hyvinvointisovelluksista ja verrata terveysdataa useista lähteistä. Dottlin avulla käyttäjät voivat seurata kaikkia mittareitansa samassa paikassa ja käyttää juuri niitä laitteita ja sovelluksia, jotka sopivat heille parhaiten.

Dottlin diabetessovellus koostuu kolmesta pääosiosta:

Tavoitteet: Käyttäjät voivat sitoutua hauskoihin ja helppoihin tavoitteisiin, jotka motivoivat heitä parantamaan omaa hyvinvointiansa. Käyttäjät voivat saada reaaliaikaista palautetta Dottli-pilvipalvelun avulla tai vertaisiltaan.

Data: Käyttäjä voi seurata useita kriittisiä diabetes-arvoja kauniilla, toiminnallisella ja hauskalla tavalla. Tämä auttaa ymmärtämään hoitotasapainoa paremmin. Helppokäyttöisellä näkymällä käyttäjä voi seurata useita eri asioita, kuten aterioita, verensokeria, liikuntaa ja mielialaa.

Sosiaalisuus: Käyttäjät voivat helposti olla yhteydessä toisiinsa ja auttaa toisiansa seuraamalla toistenkin edistymistä. Käyttäjät voivat chattailla anonyymisti saadakseen vertaistukea, tai chattailla yhteystietojensa kanssa tai ottaa yhteyden lääkäriinsä.