Navigil S3

Share

Navigil S3

Tuotteen kuvaus: 

Navigil S3 - Tyylikäs hätäpuhelin rannekellossa!

Navigil S3 rannekello on suunniteltu ikäihmisille, jotka saattavat tarvita apua itsenäiseen kotona asumiseen. Se on suunniteltu erityisesti myös heille, joilla on kognitiivisia häiriöitä tai jotka sairastavat dementiaa tai Alzheimerin tautia.

Navigil S3 sisältää matkapuhelimen, jolla voidaan vastaanottaa puheluita ennalta määrätyiltä yhteystiedoilta tai soittaa avunpyyntöpuheluita tai hätäpuheluita, helposti vain yhdellä napin painalluksella.

Navigil S3:ssa on myös koti- ja turva-alueelta poistumishälytys. Se lähettää automaattisen sijaintihälytyksen, jos käyttäjä poistuu kodin läheisyydestä tai turva-alueelta.

Aktiviteettiraporteista voidaan nähdä, jos käyttäjän päivittäiset rutiinit alkavat muuttua. Navigil S3 voi myös lähettää automaattisen hälytyksen, jos käyttäjä on liikkumatta päivällä pidemmän aikaa.

Kellon käyttäjä voi turvallisesti jatkaa normaalia elämää tietäen, että auttajat ovat vain yhden puhelun päässä. Läheiset tai hoitohenkilökunta voi nauttia mielenrauhasta tietäen, että lähimmäinen on aina tavoitettavissa ja tarpeen vaatiessa myös paikallistettavissa käyttämällä Navigil S3a.