Physilect

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).
Share

Physilect

Tuotteen kuvaus: 

Physilect mahdollistaa ammattitason fysioterapiaharjoittelun kotioloissa

Physilectin avulla fysioterapeutti voi suunnitella asiakkaalleen yksilöllisen kuntoutusohjelman, jonka mukaan asiakas voi tehdä harjoitteita kotonaan. Pelimäinen käyttökokemus aktivoi ja motivoi asiakasta säännölliseen omatoimiseen harjoitteluun. Fysioterapeutti voi seurata asiakkaan harjoittelun toistojen määrää ja harjoitteiden onnistumista etänä, antaa välitöntä palautetta ja esimerkiksi päivittää harjoitusohjelmaa kuntoutumisen edetessä.

Physilect perustuu konenäköön pohjautuvaan liikkeentunnistustekniikkaan. Liiketunnistuskamera tunnistaa ja seuraa ihmiskehon liikkeitä. Liikkeentunnistussensori tallentaa asiakkaan liikkeet ja peilaa niitä Physilectin digitaaliseen tietokantaan tallennettuihin harjoitteisiin. Yksilöidyillä harjoitusohjelmilla voidaan ottaa huomioon esimerkiksi asiakkaan liikerajoitteet.

Physilect soveltuu eri kokoisille, kuntoisille ja ikäisille potilaille. Physilectiä voidaan käyttää esimerkiksi ikääntyneiden, neurologisten ja postoperatiivisten asiakkaiden kuntoutuksessa.

Physilectista on tarjolla erilaisia tuoteversiota eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi kompakti, pienikokoineni versio kotikäyttöön ja suurempi liikuteltava kokonaisuus ammattilaiskäyttöön. Kaikkiin versioihin kuuluu Physilect ohjelmisto ja liikkeentunnistuskamera. Pilvipalvelun ansiosta ammattilainen voi seurata asiakkaan harjoittelua ja muokata harjoitusohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta.