Sanoste

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).
Share

Sanoste

Tuotteen kuvaus: 

Sanoste tarjoaa ikäihmisille harrastuksia kotiin videopuheluiden välityksellä. Erilaisia harrastuksia on laaja valikoima, esimerkiksi tuolijumppaa, joogaa, meditaatiota, laulamista ja asiantuntijaluentoja. Kaikki ohjaajamme ovat oman alansa ammattilaisia, jotka neuvovat osallistujia palvelun aikana. Ohjaajillamme on tehtävään vaadittava koulutus ja pitkä kokemus senioreille suunnattujen palveluiden tuottamisesta.

Harrastukset ovat reaaliaikaisia, eli ohjaaja on läsnä opastamassa ja motivoimassa osallistujaa. Harrastukset eivät siis ole videotallenteita, vaan ne välitetään asiakkaan tablettitietokoneelle verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti. Harrastukseen osallistutaan vastaamalla ohjaajan videopuheluun, yhtä nappia painamalla. Harrastukset ovat pian saatavilla myös tietokoneelle.