Beat2Phonen langaton EKG-mittari

×

Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /var/www/virtuaalialusta.teknohanke.fi/html/includes/common.inc).
Share

Beat2Phonen langaton EKG-mittari

Tuotteen kuvaus: 

Beat2phone on luotettava ja helppokäyttöinen EKG-mittari ja puhelinsovellus urheilijoille sekä henkilöille, joilla on huolia sydänterveytensä kanssa.

Beat2Phone-mittarilla pystyt itse kotioloissa tallentamaan oman EKG-sydänkäyräsi, esimerkiksi silloin kun sinulla on tuntemuksia tai oireita sydämessäsi. Tuloksena on sydänfilmi, joka auttaa sinua ymmärtämään oireidesi syitä. Beat2Phone on kätevä apu, kun halutaan saada sydänfilmiä satunnaisista tykyttelyistä ja tuntemuksista. Beat2Phone-laitteen käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa sykevyö rintakehälle ja painaa sovelluksen rekisteröi-painiketta, jolloin laite tallentaa tuntemukset mobiililiatteen muistiin myöhempää tarkastelua varten. Tallenteita voi helposti katsella kalenterinäkymän kautta. Beat2Phone auttaa ymmärtämään syitä sydänterveysongelmien takana.

Beat2Phone-anturia voi huoleti käyttää myös kellon ympäri ja se voi tallentaa signaalia yhtäjaksoisesti jopa 20 tunnin ajan.

Beat2Phone soveltuu erinomaisesti sydämensä toiminnasta kiinnostuneille ihmisille sekä urheilijoille, esimerkiksi pyöräilijöille ja kestävyysjuoksijoille. Beat2Phone toimii korkealaatuisena sykemittarina sekä mahdollistaa EKG-, sykevaihtelu- ja askeltiheystietojen tallentamisen. Näistä tiedoista on hyötyä harjoittelussa.